Produkter

Relationsdatabaser

Projekter ProNova's konsulenter deltager ofte i store eller større projekter, hvor de teknologiske såvel som de systemmæssige krav er meget komplekse.

Konsulenterne har en stor erfaring i udvikling af fabriksdatabase-systemer, der eksempelvis styrer kommunikationen med eksterne systemer, standard økonomisystemer eller andre virksomhedstilpassede systemer. Integration til realtidssystemer til automatisk styring af maskiner, procesudstyr, transportudstyr, måleudstyr eller andet dataopsamlingsudstyr er en af ProNova's kompetencer.

ProNova er specilister i udvikling og tilpasning af Oracle-baserede edb-løsninger indenfor:

Det er vores målsætning, til stadighed at kunne levere den mest kompetente konsulentydelse indenfor design og udvikling af Oracle-baserede systemer samt indenfor integration mod Oracle-baserede løsninger.

ProNova's konsulenter har en akademisk baggrund med 10 års Oracle-erfaring eller mere. Alle har stor erfaring i analyse, design og implementering af såvel små som store systemer, og de er både vant til at deltage i såvel projektledelse som specialistopgaver.

En stor del af de projekter vi deltager i foregår indenfor valideret eller GMP underlagte produktionsområder, og stiller således særlige krav til dokumentation og projektgennemførelse.

Værktøjer

ProNova Integration har ekspertviden inden for følgende Oracle-områder

Platforme Windows NT, server og workstation Windows95/98 Windows for Workgroups OS/2, server og workstation WindowsXP, 2000, NT, 98, 95 VMS Linux Unix

Proceskontrolsystemer

Projekter: ProNova Integration er specialiseret indenfor udvikling af og arbejde med proceskontrol systemet SattLine.

Projekterne har omfattet alt fra grundlæggende biblioteker til færdige applikationer, idriftsætning, test og vedligeholdelse.

ProNova's konsulenter kan påtage sig alle roller i projekterne fra programmering og design til projektledelse og overordnet ansvar for et antal programmører eller hele projektteamet.

Værktøjer: ProNova's konsulenter har har arbejdet med Sattline siden 1991 fra version 0.43 under VMS plus UNIX og frem til og med 2.3 under Windows XP Pro.