Relationer

Socialt ansvar

Virksomheden ProNova Integration har siden sin start ønsket at praktisere et sociale engagement og ansvar ved at støtte en række organisationer og projekter, der arbejder for at bedre sundhedsmæssige forhold for mennesker og natur i verden, for uddannelses muligheder i den tredje verden eller for øget livskvalitet hos syge og handicappede i Danmark og i resten af verden.

Blandt støttede organisationer og projekter kan nævnes:

Faglige ekspertise

Som seriøs projektpartner for dansk erhvervsliv ser ProNova Integration det som en vigtig opgave at styrke sine faglige kvalifikationer ved blandt andet at være aktiv i de organisationer, der er med til at præge den teknologiske udvikling.

ProNova Integration har siden sin start haft tætte relationer til interesseorganisationer, der arbejder med og er på forkant med den seneste teknologi indenfor Oracle.

ProNova Integration er medlem af den internationale Oracle brugerorganisation ODTUG i USA samt den danske Oracle brugergruppe OUGDK.

Desuden har vi stort fokus på udnyttelse af såvel internt som eksternt netværk indenfor Oracle-relaterede og realtids-relaterede områder.

Ledelsesmæssig ansvarlighed

ProNova Integration ApS er en veldrevet og velkonsolideret virksomhed.

ProNova er siden 2001 af Dun & Bradstreet Danmark A/S tildelt højeste kreditværdighed AAA ("triple A"). Dette kvalitetsstempel blev kun givet til mindre end 3 procent af samtlige danske selskaber i 2001! I 2007 er ProNova stadig blandt de 9000 AAA ratede virksomheder i Danmark.

Og vore ambitioner om at fremstå som en troværdig partner for dansk erhvervsliv gælder ikke kun økonomiske forhold, det rækker mindst ligeså vidt på det faglige og menneskelige plan.